Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

En hel del online shops giver nu et bredt udvalg af muligheder for fragt. En af dem der er mest anvendt er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Leveringsformen er jo ualmindeligt smart, samt tit ydermere den mest betalelige leveringsudgave.

Leveringshastigheden er meget vital hvis man mangler produkterne fluks, så herved er det rigtig passende at vi undersøger det estimerede leveringstidspunkt ved den pågældende vare.

Masser af online shops udlover levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter, men vær vagtsom da det betinges af at orden realiseres forud for et angivent tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer sendt afsted forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

En række internet handler garanterer fragt uden beregning, men undertiden forudsætter det at du indkøber for et fastsat beløb. Som alternativ burde du udvælge den mindst kostelige leveringsmodel, hvilket i de fleste tilfælde – om du befinder sig tæt på København, Varde eller Brande – er at få dem til at levere produkterne til et afhentningssted.

De fleste handler hos forretninger på nettet

Det er yderst simpelt for enhver at lave prissammenligning i blandt forskellige butikker på nettet og af den grund har de fleste e-butikker set sig nødsaget til at formindske salgspriserne på mange af deres produkter – til børn og babyer, og endvidere også til voksne – eftertrykkeligt, og endda nogle gange garantere portofri fragt.

Til gengæld kan det imidlertid være smart at besigtige indtil flere e-forretninger efter udsalg før du køber, sådan at man ikke er i tvivl om at få den prisbilligste pris.

Du må bare ikke glemme, at ifald en shop reklamerer produkter til en udsalgspris som kan virke umådelig favorabel, bør det tit være et kendetegn på en falsk online butik. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre dækket ind under en ordning, hvilket hjælper dig overfor uægte online forretninger.

Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller MobilePay. Som alternativ burde du udnytte et tilbud som fx ViaBill, når du tilstræber at honorere beløbet over en periode.

Forinden folk shopper på en e-butik bør man reelt gennemse netbutikkens handelsbetingelser, dog er det uden tvivl ikke videre spændende.

En nemmere løsning kunne være at finde ud af om online virksomheden er medlem af e-mærket, fordi det bør være en forsikring om at online forhandleren opfylder de officielle regler, tillige med at internet firmaet løbende vurderes af fagfolk der er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Dette er en god chance for bistand, såfremt du oplever besvær med din shopping.

Tilsvarende rekommanderer vi at kunden er på vagt for de mest basale reglementer der indvirker på handlen, for eksempel hvilken returret webbutikken bruger. Derfor er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst gemmer sin kvitteringsmail, således man senere vil kunne bevise købet, uden hensyn til om du skal shoppe til en mand eller kvinde.

En hel del forskellige former for levering

Trustpilot indebærer absolut gunstige løsninger til at bese diverse aktuelle kunders reflektioner og på grund af dette går vi ind for, at du tjekker e-firmaets vurderinger forinden du handler.

Facebook præsterer tilsvarende nogenlunde nyttige løsninger til at få indsigt i online forhandlerens pålidelighed. Desuden er der endda internet varehuse som giver folk mulighed for at udforme en vurdering af købsoplevelsen, hvilket tillige burde drages fordel af til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Vores side er finansieret ved hjælp af annoncer. Vi arbejder sammen med et hav af internet outlets derved at vi præsenterer forretningernes produkter, og tager godtgørelse når en bruger fra vores hjemmeside laver en handel.

Orientering vedrørende produkter og internet webshops opdateres løbende, men vi giver ingen garanti imod forandringer der er udarbejdet efter at vi sidste gang opdaterede websitets oplysninger.