Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

En del e-butikker giver i vore dage et bredt udvalg af leveringsudgaver. En yndling er p.t. at få leveret til et afhentningssted, og så kan du blot hente bestillingen når der er mulighed for det. Fragttypen er altså ret fleksibel, og endda tilmed den mindst kostelige leveringsmanér.

Du burde derudover foretrække at få produkterne bragt hjem til dig selv eller ud til din arbejdsplads. Denne er i mange tilfælde en tak mere omkostningsfuld, men samtidig ualmindeligt let. Den billigste leveringsmetode vil dog altid være at du selv henter ordren, men det er betinget af at du bor nær internet butikkens hjemsted.

Antal dages levering er naturligvis meget udslagsgivende hvis vi behøver produkterne fluks, og med det formål er det ret så vigtigt at du ser nærmere på den anslåede leveringstid for det respektive produkt.

Størstedelen af netshops i Danmark yder dag-til-dag levering på en lang række varenumre, hvilket dog er underforstået at ordren placeres inden et besluttet tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få ordren klar før lagermedarbejderne tager hjem.

En række internet varehuse præsterer levering uden gebyr, men for det meste gælder det kun hvis man indkøber for en konkret pris. Desuden må du snuppe den mest prisbevidste leveringsversion, der typisk – ligegyldigt om man befinder sig i Næstved, Brønderslev eller Tønder – vil blive at få fragtmanden til at bringe produkterne til en pakkeshop.

Bestil til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde

Det har vist sig at være særligt let gængeligt for os alle at søge sig frem til priser på tværs af internet handler og altså har utallige internet handler i Danmark set sig tvunget til at nedsætte salgspriserne på produkterne – til børn, og ligeså til voksne – helt i bund, og endda nogle gange sikre gratis fragt.

Det kan dog trods alt vise sig gavnligt at efterprøve indtil flere online firmaer efter rabatkoder inden du placerer ordren, således at du ikke er i tvivl om at indhente den mest attraktive pris.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil dække regningen over en længere periode.

Inden folk handler hos en forhandler på nettet burde de til hver en tid få overblik over e-butikkens handelsbetingelser, men det er for det meste et tidskrævende projekt.

En nem løsning er at bemærke hvorvidt online webshoppen er e-mærke godkendt, hvilket burde være en sikkerhed for at internet firmaet opretholder de gældende danske regler, foruden at e-firmaet af og til ses til af sagkyndige som har megen viden om lovgivningen. Det er en rigtig god mulighed for at blive hjulpet, såfremt du oplever besvær i processen med din handel. Klik her for at læse mere.

Desuden kan det være til hjælp at man er vidende om de mest essentielle vedtægter der kan influere på ordren, f.eks. hvilken ombytningspolitik butikken benytter. Derfor er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid opbevarer sin købsbekræftelse, således man altid vil kunne påvise sin bestilling, uafhængig om du er på gaveindkøb til en dreng eller pige.

Få leveret til din adresse eller ud på dit arbejde

Trustpilot indebærer altid solide løsninger til at iagttage en stor portion tidligere kunders evalueringer og på grund af dette tilråder vi, at du undersøger internet shoppens anmeldelser forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook indebærer lignende fuldkommen uafhængige genveje til at få indblik i online forretningens kundetilfredshed. Foruden det er der en række forhandlere på nettet som giver folk mulighed for at afgive en kritik af virksomhedens service, som desuden bør drages fordel af til at bedømme kundernes tilfredshed.

Denne hjemmeside er finansieret af annoncer. Vi arbejder tæt sammen med flere e-handler når vi fremviser virksomhedernes produkter, og opnår godtgørelse forudsat en af vores brugere foretager en handel.

Viden om tilbud og e-butikker understøttes hyppigt, men der tages forbehold for rettelser der kan være realiseret siden vi sidst opdaterede de anvendte informationer.