Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

En række internet forretninger tildeler i vore dage et stort udvalg af former for levering. En af dem der er mest anvendt er p.t. at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså ualmindeligt let, samt oftest derudover den mest prisbevidste løsning til levering.

Du kan derudover afveje for og imod at få det leveret til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden er gerne en tand mere pebret, men endvidere meget nem. Den mest letkøbte leveringsmulighed er unægtelig selv at hente varerne, hvilket afhænger af at du bor lige ved e-firmaets bopæl.

Leveringstidspunktet kan være ret vital om man behøver varerne inden for kort tid, så i det øjemed er det virkelig relevant at vi ser den estimerede leveringsdato for den pågældende vare.

En stor portion e-shops giver levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter, men som ikke desto mindre betinges af at ordren indsendes før et givent klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få produktet ud af døren inden logistikpersonalet drager hjemad.

Visse online varehuse tilbyder portofri fragt, men oftest er det forudsat at der aftages for et fastsat beløb. Som alternativ bør man gribe den mest betalelige leveringsmåde, hvilket typisk – hvad end du bor tæt på Horsens, Korsør eller Billund – er at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted.

Tjek om e-handlen er e-mærke godkendt

Det er i dag ret overkommeligt for folk at søge information om priser hos forskellige forhandlere på nettet og med det motiv har mange online varehuse været nødt til at reducere salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, og yderligere også til voksne – voldsomt, og endda nogle gange garantere gratis fragt.

Dog kan det imidlertid blive fordelagtigt at sammenligne nogle få online selskaber efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at du er skråsikker på at indhente den prisbilligste pris.

Man må dog være så påpasselig, at hvis en butik på nettet udbyder deres varer til salg for en pris som kan virke urealistisk beskeden, burde det for det meste være et kendetegn på en snydagtig internet shop. Bestillinger med kort er i hvert fald dækket ind under et lovbud, hvilket redder køber imod uærlige internet virksomheder.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du vælge et afdragstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil klare prisen over en længere periode.

Forud for at folk bestiller i en internet webshop burde de uden tvivl overveje dens handelsaftale, dog er det i mange tilfælde ikke super spændende.

Et alternativt forslag kan derfor være at se nærmere på om online virksomheden er e-mærket, grundet at det generelt er en indikator for at e-firmaet accepterer dansk lovgivning, tillige med at internet webshoppen fra tid til anden kigges til af jurister der forstår reglerne på området. Dette er desuden din anledning til at få hjælp, når du oplever vanskeligheder ved dit indkøb.

Yderligere foreslår vi at køberen er vaks omkring de primære betingelser der kan have indvirkning på bestillingen, f.eks. den ombytningsrettighed e-firmaet lover. I relation til det er det også relevant, at man til enhver tid sikrer sin ordremail, så man når som helst vil kunne bevise bestillingen, uden hensyn til om du er på gaveindkøb til en kvinde eller mand.

Trustpilot forærer dig temmelig gunstige muligheder

Trustpilot præsterer altid gode chancer for at gennemsøge mange aktuelle kunders vurderinger og herved går vi ind for, at du efterforsker internet forretningens vurderinger inden du bestiller.

Facebook frembringer også fuldt ud passelige genveje til at få indtryk af online forhandlerens kundefokus. Her er der mange shops på nettet som giver folk mulighed for at formulere en kritik af ordreforløbet, hvilket desuden kan tages i brug til at afveje hvor glade kunderne er.

Dette website er finansieret af annonceindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med en del internet webshops eftersom vi annoncerer forretningernes varer, og indkasserer kommission når den besøgende vi sender videre udfører en bestilling.

Anvisninger vedrørende tilbud og online outlets vedligeholdes rutinemæssigt, men det er ikke muligt for os at give garantier imod modifikationer der eventuelt er udarbejdet efter seneste opdatering af de viste oplysninger.