Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

Adskillige internet outlets tildeler på nuværende tidspunkt et stort udvalg af leveringsudgaver. Den mest almindelige er nu om dage at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente ordren når du har tid. Fragtløsningen er altså ekstremt nem, og tit desuden den mindst kostelige løsning til levering.

Du kunne endvidere prøve at få pakken leveret til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Leveringstypen viser sig desværre en smule dyrere, men omvendt usædvanlig uproblematisk. Den mest betalelige form for fragt er uden tvivl selv at hente pakken, men det står og falder med at du befinder dig i kort afstand af internet shoppens tilholdssted.

De fleste internet webshops tilbyder muligheden for dag-til-dag levering på deres favorit produkter, men glem ikke at det forudsætter at transaktionen gennemføres inden et bestemt tidspunkt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varen ekspederet før de logistikansatte har fyraften.

Nogle få webbutikker frembyder gratis levering, men oftest afkræver det at man indkøber for et bestemt beløb. Desuden skal du tage den mindst kostelige leveringsmetode, der i de fleste tilfælde – hvad end man opholder sig tæt på Næstved, Holbæk eller Sorø – vil være at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

Et bredt udvalg af leveringsformer

Det er temmelig bekvemt for folk at prissammenligne i blandt diverse internet handler og for det har flertallet af internet varehuse set sig tvunget til at stampe udsalgspriserne på deres produkter – til drenge og piger, samt også til mænd og kvinder – en hel del, og endda nogle gange tilbyde fragt uden gebyr.

Til gengæld kan det stadigvæk være lønnende at sammenholde et par e-forhandlere efter rabatkoder forinden du gennemfører din handel, så man er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris.

Du bør alligevel huske på, at i tilfælde af at en internet shop reklamerer varer for en salgspris der virker ekstraordinært beskeden, burde det ofte være en indikator for en uærlig internet virksomhed. Køb med kort er ikke desto mindre inkluderet i en foranstaltning, hvilket redder køber imod snydagtige online forhandlere.

Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du benytte et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at betale prisen senere.

Før nogen shopper hos en internet shop kunne man de facto overveje butikkens regler, dog er det almindeligvis ikke super interessant.

En anden mulighed er at kigge om internet virksomheden er støttet af e-mærket, da det kan være en angivelse af at online forretningen anerkender gældende dansk lovgivning, og at online forhandleren løbende besigtiges af sagkyndige der har indsigt i de gældende bestemmelser. Dette er desuden din lejlighed til support, ifald du får problemstillinger ved din shopping.

Tilmed slår vi et slag for at du er vaks omkring de elementære bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med ordren, som eksempelvis den ombytningspolitik shoppen benytter. I den sammenhæng er det tilmed vigtigt, at man stadig bibeholder ens e-mail kvittering, så man i fremtiden kan eftervise sit køb, hvad end man søger en vare til en pige eller dreng.

Indtil flere internet varehuse byder på fragt uden omkostninger

Trustpilot fører til faktisk pæne muligheder for at eftersøge flere eksisterende forbrugeres domme og af den grund er det godt, at du eftersøger internet butikkens vurderinger før du placerer din ordre.

Facebook tilbyder dig på samme måde temmelig udmærkede løsninger til at få et kig ind i webbutikkens kundefokus. I øvrigt er der nogle e-forretninger hvor man kan meddele en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket også må bruges til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Vores hjemmeside finansieres af reklameindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med en del e-forretninger i form af at vi annoncerer deres varer, og indhenter betaling i tilfælde af at en af vores besøgende fuldfører en transaktion.

Viden angående varer og internet foretagender vedligeholdes rutinemæssigt, men vi ønsker ikke at blive stillet ansvarlig for reguleringer der måtte være realiseret siden vi sidste gang opdaterede sidens oplysninger.