Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

Mange online virksomheder tildeler efterhånden en lang række forskellige leveringsmuligheder. En der er meget populær er lige nu at få sendt til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer når det passer dig. Metoden er jo rigtig simpel, og mange gange desuden den prisbilligste leveringsudgave.

Mange online butikker giver løfte om levering på blot en enkelt hverdag på adskillige produkter, men som ikke desto mindre antager at handlen gemmenføres inden et nøjagtigt tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ekspederet før logistikmedarbejderne får fri.

Leveringsdygtigheden er super aktuel

Det er i dag særligt hensigtsmæssigt for forbrugerne at sammenligne priser på flere internet varehuse og ergo har flere online webshops fundet det nødvendigt at mindske salgsværdien på varerne – til børn, og samtidig til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange garantere fragt uden betaling.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at kigge forbi nogle forskellige internet selskaber efter udsalg før du gennemfører din handel, så du er garanteret at få den prisbilligste pris.

Man må alligevel være så påvagt, at såfremt en online butik udlover et produkt for en pris der virker himmelråbende tiltalende, burde det ofte være et tegn på en falsk netshop. Køb med kort er i hvert fald en del af et lovbud, hvilket beskytter køberen imod bedrageriske internet webshops.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du bruge en afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at honorere pengene ude i fremtiden.

Forinden nogen handler i en online webshop kan de til hver en tid løbe igennem netshoppens handelsvilkår, dog er det i reglen ikke særlig spændende.

En nemmere løsning kunne derfor være at kigge hvorvidt internet butikken er e-mærket medlem, da det kan være en garanti for at online shoppen efterfølger de gældende danske regler, udover at internet selskabet af og til besøges af fagfolk der har indsigt i de gældende vilkår. Desuden giver det dig anledning til at blive assisteret, hvis du udsættes for dilemmaer med din handel.

Endvidere foreslår vi at køberen er sat ind i de fundamentale bestemmelser der gælder for købet, til eksempel hvilken bytteret netshoppen bruger. I relation til det er det desuden afgørende, at man stadig bibeholder sin faktura, så man senere kan dokumentere sin ordre, hvad end man skal shoppe til en herre eller dame.

Alverdens leveringstyper

Trustpilot leverer super tiltalende genveje til at se nøjere på en længere række forhenværende brugeres observationer og derved foreslår vi, at du gennemsøger internet shoppens omtaler forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook medfører derudover ret så pålidelige muligheder for at få indsigt i internet virksomhedens kundetilfredshed. Herinde møder vi mange shops på nettet hvor man kan ytre en omtale af købsoplevelsen, som lige så vel kan bruges til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.