Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

En hel del internet handler foreslår nu til dags flere fragtmuligheder. En der er meget almindelig er i dag pakkeshoppen, og så afhenter du blot dine nye produkter når du har lyst. Fragtmuligheden er jo yderst smart, og endda endda den billigste fragtmetode.

En masse e-firmaer i Danmark frembyder muligheden for dag-til-dag levering på en række af deres varer, men husk at det er afhængig af at bestillingen fuldbyrdes forinden et nøjagtigt tidspunkt, så at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt betjent forinden lagermedarbejderne har fyraften.

Nogle e-firmaer garanterer fragt uden omkostninger

Det har vist sig at være yderst ligetil for købere at vurdere prisniveauet i blandt flere online virksomheder hos netto-sat.dk og herved har masser af internet handler i Danmark set sig nødsaget til at reducere priserne på mange af deres varer – til børn, samt til kvinder og mænd – enormt, og endda nogle gange yde levering uden beregning.

Trods dette kan det alligevel være gavnligt at se nærmere på indtil flere online varehuse efter tilbud forud for at du shopper, således at du er garanteret at opnå den laveste pris.

Du må ikke desto mindre være årvågen med, at når en online webshop forhandler et produkt til salg for en salgspris som er umådelig god, burde det i nogle tilfælde være et faresignal om en uærlig online webshop. Kortbestillinger er i hvert fald omfavnet af en regel, hvilket beskytter køberen overfor svindlende netshops.

Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil honorere prisen af flere omgange.

Forud for at folk handler på en internet handler bør de altid kigge på webbutikkens regler, men det er bare ikke videre interessant.

En nemmere løsning kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, siden det kan være et tegn på at online shoppen lever op til de danske regler, tillige med at netshoppen løbende tilses af eksperter der kender til vilkårene på området. Desuden tilbydes du chance for at få hjælp, for så vidt du møder besvær i forbindelse med dit indkøb.

Udover dette anbefaler vi at kunden er på vagt for de grundlæggende vilkår der kan have indflydelse på købet, for eksempel hvilken bytteret internet firmaet benytter. Her er det også afgørende, at man stadig opbevarer sin købsbekræftelse, så man altid vil kunne bevidne bestillingen, hvad end du leder efter et produkt til en dame eller herre.

Diverse former for fragt

Trustpilot leverer helt belejlige genveje til at blive klogere på mange aktuelle konsumenters kritik og på grund af dette støtter vi, at du kigger på online virksomhedens anmeldelser før du bestiller.

Facebook byder på tillige i højeste grad fine genveje til at få indblik i online butikkens kundefokus. Herinde møder vi en række internet virksomheder som giver folk mulighed for at levere en evaluering af virksomhedens service, hvilket ydermere må tages i brug til at vurdere hvor glade kunderne er.

Dette website finansieres af annonceindtægter. Vi har aftaler med en gruppe online webshops da vi promoverer virksomhedernes varer, og får godtgørelse om de brugere vi sender videre realiserer en ordre.