Telefon: 7876 8672 – [email protected]

RODEKASSEN – klik her!

Temmelig mange forhandlere på nettet tildeler nu til dags flere metoder til levering. En af de populære er i dag levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente dine nye produkter når det passer dig bedst. Denne er nemlig særdeles let gængelig, samt desuden også den mindst kostelige fragtmulighed.

Du kunne tillige planlægge at få produkterne bragt til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Metoden bliver i mange tilfælde lidt mere omkostningsfuld, men også rigtig ligetil. Den prisbilligste leveringsform vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, som jo kræver at du befinder dig tæt på online webshoppens arbejdslager.

Fragttiden er selvfølgelig yderst udslagsgivende hvis vi står og skal bruge din pakke nu og her, så derfor er det ret passende at man kigger nærmere på tidshorisonten for levering for den relevante vare.

En del e-butikker i Danmark frembyder muligheden for dag-til-dag levering på en hel del varer, men glem ikke at det står og falder med at handlen gemmenføres før et aftalt klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få produkterne fikset forinden lagerpersonalet tager hjem.

En række online firmaer garanterer fragt uden gebyr, men for det meste er det under betingelse af at du aftager for et fastsat beløb. Derudover skal man beslutte sig for den mest betalelige mulighed for levering, som tit – om man befinder sig nær København, Værløse eller Svenstrup – vil blive at få bragt din pakke til et udleveringssted.

En hel del forskellige leveringsmåder

Det er jo efterhånden særdeles bekvemt for alle at søge sig frem til priser fra diverse e-firmaer og derfor har mange internet forretninger i Danmark set sig nødsaget til at stampe salgspriserne på produkterne – til juniorer, men ligeledes til mænd og kvinder – betragteligt, og endda nogle gange love portofri levering.

Det kan dog alligevel vise sig tiden værd at eftergå en række online firmaer efter udsalg forinden du bestiller, så du er garanteret at få fat i den billigste pris.

Du må imidlertid ikke glemme, at såfremt en e-shop markedsfører varer for en udsalgspris som virker kolossalt favorabel, er det undertiden være et bevis på en falsk e-shop. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af en orden, hvilket garanterer en imod fup online varehuse.

Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du bruge en løsning som fx ViaBill, hvis du har til hensigt at afdrage regningen over et længere tidsrum.

Før folk handler i en e-butik bør de utvivlsomt have øje for virksomhedens vilkår, dog er det undertiden et omfattende projekt.

En nem løsning kunne være at efterse om online forretningen er e-mærke godkendt, eftersom det generelt er en antydning af at webshoppen tilslutter sig de danske love, foruden at hjemmesiden fra tid til anden kigges til af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om bestemmelserne på området. Derudover giver det dig mulighed for en hjælpende hånd, ifald du oplever dilemmaer ved dit indkøb.

Tillige tilråder vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest vitale betingelser der kan have indflydelse på købet, som fx hvilken ombytningsret netbutikken anvender. Her er det ydermere vigtigt, at man når som helst beholder ens kvittering på e-mail, således man til enhver tid kan bevidne ordren, ligegyldigt om man er mand eller kvinde.

Bestil til din bolig eller ud på din arbejdsplads

Trustpilot fremskaffer en række pæne genveje til at efterforske mange nuværende forbrugeres vurderinger og derfor er det at foretrække, at du beser e-forretningens bedømmelser før du placerer din ordre.

Facebook fremskaffer for øvrigt flere pæne muligheder for at få en idé om e-handlens troværdighed. Her ser vi endda netbutikker hvor man kan udfærdige en omtale af deres køb, hvilket tillige bør anvendes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Orientering vedrørende tilbud og online selskaber værnes om løbende, men vi tager forbehold for justeringer der måtte være lavet siden sidste opdatering af de anvendte data.